The Light of Chikita

A story set on a world called Avantis, made up of ancient civilisations and cultures. In a town called Realto, the Holy Priests are mysteriously murdered…. Until one man called Dirke an honoured soldier, is given the task of taking the cherished Birth Sceptre to the ancient Summoner Chikita. Dirke is given the mission by the last existing Priest, and becomes the chosen Guardian. However, the mystery of the Birth Sceptre gradually unfolds, and from the dark reaches, Riantin, a merciless man, becomes obsessed with creating the ultimate Summons.

The game features approximately 6 hours of gameplay, side-view battles, 7 playable characters, world map, puzzles, four Summons to find and use, cut scenes, two-party involvement and exploring and much more.

Cấu hình:
– ??? Rất nhẹ
– File Size: 52.23 MB

Download:
– Game + Đăng kí: Link Download 1

Chú ý:

– Tất cả các link tải game được giới thiệu trong trang Web đều thuộc dạng Full. Nghĩa là những game này bạn có thể chơi thoải mái, không lo bị hạn chế.

– Các link Download đều đã được kiểm tra trước khi giới thiệu. Nhưng có thể một số khi tải về sẽ bị báo là Malware – Phần mềm gây hại. Đừng lo chúng đều là các Malware lành – không hề gây hại cho máy tính.

– Hãy đọc File hướng dẫn kèm theo.

Advertisements

Trả lời

Mời bạn điền thông tin vào ô dưới đây hoặc kích vào một biểu tượng để đăng nhập:

WordPress.com Logo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản WordPress.com Đăng xuất / Thay đổi )

Twitter picture

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Twitter Đăng xuất / Thay đổi )

Facebook photo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Facebook Đăng xuất / Thay đổi )

Google+ photo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Google+ Đăng xuất / Thay đổi )

Connecting to %s

%d bloggers like this: